WEDSTRIJD Luchtbal Ekeren '76 - Krijnen Keukens Malle  4 - 7  (1-2)

DATUM 31-03-2006  21:30

DOELPUNTEN 5’ 0-1 Jamalle El Haoual; 15’ 1-1 Danny Jacobs; 19’ 1-2 Mustafa Toukouki; 21’ 2-2 Danny Jacobs; 21’ 3-2 Stefan De Lange; 25’ 3-3 Edwin Grunholz; 28’ 3-4 Roy Michiels; 34’ 3-5 Tim Vergauwen; 34’ 4-5 Stefan De Lange; 36’ 4-6 Tim Vergauwen; 38’ 4-7 Zoubair El Bouchtati

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens, Jef Geets, Zoubair El Bouchtati, Raf Govers, Roy Michiels (k), Tim Vergauwen, Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Gregory Vermeulen, Tom Gijsbrechts (d)

Verdiende overwinning voor gehandicapt Krijnen Keukens Malle

Reeds vroeg in de wedstrijd liepen zowel Yassine Hzaine en Mustafa Toukouki een blessure op waarmee dit duo in de eerste helft nog wel probeerden te spelen maar na rust geblesseerd in de kleedkamer achter moesten blijven. Daarnaast was ook Raf Govers ook nog niet 100% hersteld van zijn blessure waardoor Krijnen Keukens Malle sterk gehandicapt was in deze wedstrijd tegen Luchtbal Ekeren.
Toch waren het de bezoekers uit Malle die na vijf minuten op voorsprong kwamen via Jamalle El Haoual die een vrije trap van Edwin Grunholz aan de tweede paal binnentikte. In de 15de minuut maakte de ervaren Danny Jacobs gelijk voor Ekeren maar net voor rust trapte de geblesseerde Toukouki KK Malle op aangeven van Jef Geets opnieuw op voorsprong.

Na rust was het de thuisploeg die het best uit de startblokken schoot want in de 21ste minuut kwam Ekeren voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong door doelpunten van Danny Jacobs als Stefan De Lange. Krijnen Keukens Malle antwoordde met een prachtige vrije trap van topschutter Edwin Grunholz en even later bracht kapitein Roy Michiels, dit keer op áángeven van Grunholz, zijn ploeg weer op voorsprong. In de 34ste minuut kon Krijnen Keukens Malle profiteren van een uitsluiting bij Ekeren en trapte Tim Vergauwen, opnieuw op aangeven van Edwin Grunholz, de 3-5 binnen. Nog in dezelfde minuut hield Stefan De Lange zijn team in de wedstrijd door een 10-meter te verzilveren maar opnieuw Tim Vergauwen vergrootte de voorsprong voor Malle opnieuw tot 2 doelpunten. Op drie minuten voor het einde van de wedstrijd bewees Norbert Laenens dan nog maar eens zijn waarde voor Krijnens Keukens Malle dit seiwoen door een strafschop te stoppen. En toen Zoubair El Bouchtati in de 38ste minuut na een lange solo-actie de 4-7 maakte, was de wedstrijd gespeeld en de overwinning voor Krijnen Keukens Malle een feit.